Po struci sam psiholog. Nakon završene V. gimnazije, diplomirala sam na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i nakon toga upisala četverogodišnji Integrativni Gestalt pri IGW Institutu u Würzburgu. Ovlašteni sam psihoterapeut, licencirani Gestalt psihoterapeut, članica Hrvatske komore psihoterapeuta i članica DGIPH (Društva Gestalt i Integrativnih Psihoterapeuta Hrvatske). Radim psihoterapiju i na njemačkom jeziku. Završila sam nekoliko edukacija o radu s asocijativnim kartama. Redovito se profesionalno usavršavam u zemlji i inozemstvu te posjećujem različite stručne skupove i kongrese.

Budući da sam psihologiju diplomirala 2000. godine, a Gestalt psihoterapiju 2007., iskusan sam terapeut, a također imam i puno životnog iskustva. Zbilja volim svoj posao. U psihoterapiji mi je važan odnos s klijentom. Klijentu sam podrška i oslonac na putu do željene promjene. Kao psiholog, cijenim odgovornost, empatiju, humanost i optimizam. U psihoterapijskom radu se najčešće bavim s temama kao što su:

-jačanje samopouzdanja i optimizma

-reduciranje anksioznosti i “overthinking”-a

-traženje partnera, osamljenost, ostvarenje emocionalne veze

-rad na problemima u vezi ili suočavanje s prekidom veze

-savladavanje teškoća u komunikaciji s drugima i obiteljskih situacija

-suočavanje s poslovnim problemima

-teme vezane uz sport

Više o nekim od ovih područja možete pročitati u Psihoterapijskom kutku. Radim i s drugačijim temama od navedenih.

Surađujem s izdavačkim kućama te sam autorica brojnih članaka za časopise i revije. Čest sam gost – stručnjak u raznim TV emisijama (Dobro jutro Hrvatska, Provjereno, Studio 45 itd.). Privatno me interesiraju putovanja i strani jezici. Volim provoditi vrijeme na moru.